Hjem NyheterTrondheim kommunerevisjon videreføres

Trondheim kommunerevisjon videreføres

Dagens revisjonsordning i Trondheim kommune blir videreført i den nye kommunen.

I dag har Klæbu og Trondheim to forskjellige revisjonsordninger. Mens Trondheim kommune har ansatt egne revisorer i Trondheim kommunerevisjon, er Klæbu kommune med i et interkommunalt samarbeid gjennom Revisjon Midt-Norge SA.

11. desember vedtok Fellesnemnda enstemmig at Trondheim kommunes revisjonsordning skal videreføres. Trondheim kommunerevisjon, som ble stiftet i 1996, er en kommunal organisasjonsenhet. Enheten er uavhengig av rådmannen og den kommunale administrasjonen, og er bystyrets redskap for demokratisk innsyn og kontroll med forvaltningen i Trondheim kommune.

Publisert: 12.12.2018